Over Aldus Willem

Visie

Alle ondernemingen, overheden en organisaties hebben een relatie met hun omgeving. Er zijn immers klanten, werknemers, belangen en vaak ook een fysieke vestigingsplaats. Velen gaan tegenwoordig een stapje verder en voelen zich ook betrokken bij hun werkgebied en nemen de verantwoordelijkheid om dit te versterken. Dat doe je het beste samen, op basis van goede kennis en een duidelijke toekomstvisie. AldusWillem levert de aanleiding en argumenten om met elkaar in gesprek te gaan en te werken aan een perspectiefvolle toekomst voor het gebied. In het belang van iedereen.

Regionale kennis

AldusWillem ontwikkelt en deelt ruimtelijke en regionaal-economische kennis. Daarbij combineer ik regionale informatie, unieke kennis en onderzoeksmethodieken met veel ervaring en begrip voor de vraagstelling. AldusWillem behoort tot de selecte groep onderzoeksbureaus die unieke Rabobankdata mag gebruiken om lokale Rabobanken te ondersteunen. Kennis is voor mij geen doelstelling op zich, maar een
middel om tot antwoorden en oplossingen te komen.

Ervaren

Willem van der Velden is de drijvende kracht achter AldusWillem. Meer dan twintig jaar ervaring en samenwerking met partners met onderscheidende vaardigheden zorgt voor goede inzichten en werkende oplossingen. Als geen ander kan ik de unieke Rabobankdata inzetten voor de klantvraag. Ik heb immers aan de wieg van de ontwikkelingen gestaan.

Praktisch

Mijn kennis is laagdrempelig en praktisch toepasbaar. AldusWillem levert antwoorden en oplossingen tegen scherpe voorwaarden. Ik ben ambitieus, maar altijd realistisch.

Meer weten? Wij gaan graag met u in gesprek.